top of page

Over Christine

Presteren met plezier.
Dat is mijn persoonlijke missie.
Het succes van een team of organisatie wordt bepaald de mensen. Door samen te werken aan de juiste doelen, iedereen doet waar je in uitblinkt en werk doet dat je als zinvol ervaart, ervaar je werkgeluk en presteer je optimaal.
Christine.png
Golf_Blauw_edited_edited_edited_edited.p
Leren & Ontwikkelen is mijn expertise. Ik vind het leuk
om te werken aan klantvragen waarvoor geen standaardoplossing bestaat. Zo daag ik mezelf uit om steeds het beste uit mijzelf te halen.
Ook voor organisaties is het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. De wereld om ons heen verandert voortdurend. Om bij te blijven moet je meebewegen.
 
Soms werk ik als sparringspartner, adviseur, coach, ontwikkelaar of workshopbegeleider. Net wat er op dat moment nodig is voor de vraag van de klant. Als het maar te maken heeft met leren & ontwikkelen van mensen in organisaties. Ik werk graag samen met organisaties die mensen niet als hulpbron zien maar als DE drijvende kracht waar het in de organisatie om draait.
 
Natuurlijk wil ik mooie resultaten behalen maar het is minstens zo belangrijk om plezier te hebben
tijdens het werk.
Heb je een vraag of wil je een keer sparren? Neem gerust contact op!
Dit is wat anderen over mij zeggen:
Referenties

What Parents Say

The Wall of Ideas

Christine is creatief, innovatief en altijd bezig met vooruitgang, ontwikkeling en nieuwe ideeën. Ze komt met oplossingen vanuit een insteek waar anderen nog niet zo snel aan gedacht hebben. Ze heeft er zichtbaar plezier in om dingen te bedenken of aantrekkelijker en beter te gebruiken te maken. Inventief! 

bottom of page